Děkujeme VÁM za Vaši návštěvu na MSV 2016

 

Děkujeme všem, kteří nás navštívili na našem stánku v pavilonu P na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2016 v Brně.

Letos jsme si pro Vás připravili dvě robotická pracoviště se čtyřmi aplikacemi. Mohli jste vidět robot FANUC M20 35M s aplikacemi pro kování za studena - kladívkování a zakládání  do NC stroje. Potřebný upínač s kladívkovací hlavou byl automaticky měněn pomocí upínání od firmy Schunk. Druhé pracoviště byla ukázka broušení a frézování. Kromě výměn vřetene s brousící hlavou byla ukázána i možnost výměn nástrojů ve frézovacím vřeteni.

Dále byla na stánku k vidění nová verze systému Mastercam 2017 a novinky v poslední verzi programovacího softwaru pro roboty Robotmaster.

Významnou událostí bylo oficiální oznámení o navázání spolupráce s americkou firmou Hypertherm, kde jsme se stali OEM partnerem pro automatické dělení materiálů pomocí plazmy, vodního paprsku a laseru.

Velmi nás potěšil i zájem návštěvníků našeho stánku o dodávky celých robotických pracovišť, které jako integrátor dodáváme zákazníkům na míru. Poptávky na robotická pracoviště budeme postupně zpracovávat. Pokud Vás nebudeme kontaktovat včas, prosím ozvěte se.

 

Děkujeme za Vaši návštěvu a těšíme se na další setkání a spolupráci